Tibetanska refleksna masaža vratu in glave je metoda Lone Sorensen in je primerna za vse, še posebej tiste, katerih težave izhajajo kot posledica slabe drže. Od naše drže in zdravja hrbtenice je namreč odvisno, kako so oživčeni naši notranji organi.

Za slabo držo je v 85% primerih kriva nesimetrična zakrčenost mišic, do katere pride zaradi človekovih čustvenih reakcij. Vsi namreč vemo, da se ob stresu najprej zakrčijo mišice vratu, te pa povzročajo tudi različne vrste glavobolov.

Metoda se izvaja na refleksnih conah vratu in glave, posledično pa se sproščajo mišice in tetive celega telesa. Izvaja se na zgornjem delu hrbta, glavi, ramenih in vzdolž hrbtenice.
Tovrstna masaža je učinkovita pri težavah, ki so posledica slabe drže, mišični napetosti celega telesa, revmatičnih obolenjih, fantomski bolečini mankajočega uda, visokem pritisku, glavobolih, nespečnosti, odrevenelosti, vrtoglavici in še mnogih drugih težavah.

Še posebej je učinkovita pri sproščanju zgornjega dela hrbta, ramen, vratu in glave. Poleg sproščenosti in prijetne utrujenosti metoda dolgoročno pomaga telo vrniti v ravnovesje.

Trajanje: 50 minut
Cena: 42 €