Japonski cosmo lifting je 100 odstotno naravna metoda pomlajevanja. Je naravni lifting brez stranskih učinkov.

Je nevro-senzorična metoda stimuliranja obraznih mišic, ki se izvaja ročno in pri tem uporablja izključno naravne proizvode. Spodbuja proizvodnjo kolagena, ki ga tkivo zaradi procesa staranja proizvaja manj (posledično se koža začne povešati, pojavljajo se gube in poškodbe zaradi prekomerne izpostavljenosti sončnim žarkom so bolj opazne).

Deluje izredno antistresno in sprošča mišične napetosti.

Zaradi delovanja na limfni sistem tretma spodbuja detox. S stimulacijo akupresurnih točk pa stimuliramo tudi meridiane, živčevje ter krvožilje. Delujemo na vse vitalne organe. S tem se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Ob tem se prav tako lahko sprostijo razne blokade. Energija se dvigne, kljub temu, da tretma deluje sproščujoče.

Z izvajanjem te metode pripomoremo k mladostnejšemu videzu, obrazu povrnemo sijaj in svežino, učvrstimo mišice in zmanjšamo globoke gube ter preprečujemo nastanek novih. Pri zrelejši koži odpravlja celo starostne pege.
Z Japonskim cosmo liftingom občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi.

Stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate. Po 12-ih terapijah v štirih tednih se lahko učinek tretmajev primerja celo z botoksom.

Trajanje: 55 minut
Cena: 42 €