Barve so dokazano tiste, ki velikokrat vplivajo na naše počutje bolj, kot si sami sploh lahko predstavljamo. Vplivajo tako na naše čustvovanje in tudi kot pomoč pri raznih neravnovesjih v telesu. V tem primeru lahko z različnimi barvnimi spektri nudimo podporo telesu pri odpravljanju teh neravnovesij, ne moremo pa trditi, da lahko zdravimo zgolj z barvami.

Tretmaji z barvami lahko tako pomagajo pri različnih stanjih, kot je

  • pospeševanje limfnega obtoka,
  • globoka sprostitev,
  • odpravljanje začetnih depresivnih stanj,
  • sproščanju mišičnih napetosti,
  • odpravljanju oteklin,
  • dvigu imunskega sistema.

Bioptron velja za enega vodilnih pripomočkov pri izvajanju tretmajev s svetlobo. S svojim širokim spektrom valovnih dolžin prodira skozi kožo v različnih globinah in aktivira celice, pospeši krvni obtok na osvetljenem predelu in s tem tudi pospeši pozitivne procese v telesu.

Na tem mestu je dobro omeniti tudi, da je svetloba brez UV sevanja in nima popolnoma nobenih stranskih učinkov, je nežna, mehka svetloba in je telesu prijazna, saj ni nobenega tveganja za poškodbo tkiv.

V primeru tretmaja svetlobne metode z dodatno stimulacijo obraznih mišic pa ob vsej tej dobrobiti, ki jo daje sama svetlobna, delam zraven še ročno mišično stimulacijo na obrazu.

S tem pa dosežem še večjo sprostitev in sodi že pod pravi lepotni tretma, saj zelo dobro vpliva na same obrazne mišice, ki se močno prekrvavijo in obraz dobi sproščen, sijoč in svež izgled.

Trajanje: 30 minut, Cena: 20 €